Lid worden van de SMEI

ALLES OVER 3 VERSCHILLENDE SMEI LIDMAATSCHAPSVORMEN

Waarom SMEI?

“Het is belangrijk om jezelf regelmatig persoonlijk verder te ontwikkelen en vakinhoudelijk te laten inspireren. De SMEI biedt je op een gemakkelijke en zeer voordelige wijze kwalitatieve bijeenkomsten, opleidingen en andere content die inhoudelijk net even wat verder gaan dan je bij anderen kunt krijgen.”

~Frederik van Hartenveld, CSE®

“Ik vind dat ik erkend mag worden, omdat ik het sales & marketingvak net even wat serieuzer neem dan anderen. Mijn wereldwijd erkende SCPS registertitel van de SMEI helpt me hierbij en de bijeenkomsten van de Sales & Marketing Circle blijven me inspireren.”
~Marjolein van Zanten, SCPS™

Wij herkennen ons in de 5 founding principles van de SMEI die al sinds 1935 hun kompas vormen. Daarnaast is het een feit dat sales en marketing een Internationaal vakgebied is en dus vraagt om internationale vakorganisatie die wereldwijd – al dan niet in samenwerking met lokale associaties – vakgenoten faciliteert en verbindt. Door mijn lidmaatschap steun ik deze zaak.”

~Bob Saunderson, CSE®

Lidmaatschapsvormen

SMEI is toegankelijk voor elke sales- en marketingprofessional die het vak serieus neemt.
De SMEI hanteert een ander lidmaatschapsmodel dan de meeste andere associaties. De SMEI kijkt meer naar jouw niveau als sales- en marketingprofessional dan naar je beurs.
En… je kunt ook GRATIS lid worden!


Wat krijg je in Europa?

 • Korting op alle hoogwaardige en inspirerende events, workshops en andere kennissessies die via deze website aangeboden worden.
  (De korting vervalt wanneer er al sprake is van een speciale aanbieding en is ook niet van toepassing op de top opleidingen voor sales- en marketingprofessionals, waarmee u de wereldwijde sales- en/of marketingregistertitels kunt behalen..)
 • Regelmatig updates per e-mail over interessante artikelen, boeken, events en downloads.

Internationaal krijg je daar bovenop de volgende voordelen:

 • Online netwerken met andere SMEI-leden wereldwijd en toegang tot blogs en forums.
 • Het instellen van jouw persoonlijke customized web Page via de SMEI portal
 • Complimentary webinars en premium webinars met korting.
 • Gelimiteerde toegang tot “member only” pagina’s van de internationale SMEI website (“volledige toegang wanneer je upgrade naar “SMEI International Professional membership”)
Aanmelden gratis lidmaatschap
Meer voordeel? Bekijk het:

Sales & marketingprofessionals die hun vak serieus nemen kiezen voor een SMEI Sales & Marketing Circle™ lidmaatschap. Dit lidmaatschap levert een ongekende waarde voor minder dan € 1,- incl. BTW per dag.

De voordelen van een SMEI Sales & Marketing Circle™ lidmaatschap zijn:

 • Je kunt fysiek of online deelnemen aan 10 Sales & Marketing Circle™ bijeenkomsten (Losse deelname kost € 95,- excl. btw., je bespaart dus als snel € 450,- op jaarbasis). Tijdens deze 4 tot 5 uur durende roundtables word je als sales & marketing professionals op post-hbo niveau geïnspireerd met actuele kennis en inzichten over het sales & marketingvak. Tijdens elke interactieve roundtable worden de participanten uitgedaagd om met elkaar in discussie te gaan. Je verlaat de bijeenkomsten gegarandeerd met ideëen die je de dag erna direct in de praktijk kunt brengen en waarmee jij je als sales & marketing professional kunt onderscheiden.
 • Elke maand de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en mooie nieuwe opportunities mee naar huis te nemen.
 • Je wordt maandelijks ook geïnspireerd middels e-mail, social media en webinars met kennis en inzichten waarmee je de output van je sales & marketinginspanningen kunt aanscherpen.
 • Wil jij je verder ontwikkelen? Dan kun je met korting deelnemen aan hoogwaardige masterclasses op post-hbo niveau en geselecteerde events van onze partners.
 • Last but not least, ga je echt voor de top? Dan kan jij je als sales & marketing professional met een interessante korting inschrijven op internationaal geaccrediteerde top opleidingen. Opleidingen die niet alleen leiden tot een post-hbo diploma maar tevens tot wereldwijd erkende sales & marketing registertitels.

Laat collega’s, klanten en andere stakeholders zien dat jij als professional ‘sales & marketing excellence’ en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebt staan. Maak het jezelf gemakkelijk, laat de SMEI je helpen om je te onderscheiden als professional, jezelf persoonlijke regelmatig en consistent te ontwikkelen en samen met vakgenoten van andere bedrijven en uit andere sectoren te sparren over actuele sales & marketing onderwerpen.

Voor slechts € 499,- excl. BTW per jaar verzeker jij je carrière. Dit is nog geen € 1,50 per dag. Aan de prijs hoef jij het dus niet te laten liggen.

Heb je vragen? Bel ons gerust: +31 (0)85 – 30 30 791|info@smei.nl  

Sluit nu een SMEI Sales & Marketing Circle™ lidmaatschap door uw gewenste Status Level te selecteren:

Bedrijven met een professionele sales & marketingafdeling kiezen voor het afsluiten van een corperate SMEI lidmaatschap. Zij doen dit omdat dit lidmaatschap een ongekende waarde levert. Vergelijk de onderstaande voordelen en de hiermee gepaarde investering van slechts € 299,- excl. BTW per medewerker per jaar maar eens met wat je kwijt zou zijn voor bijvoorbeeld één trainingsdag bij een willekeurig traininsgbureau. En tel uit je winst…

De voordelen van een corperate account voor jou als bedrijf en je medewerkers zijn:

 • De medewerkers die onder jouw corperate account vallen kunnen gratis fysiek of online deelnemen aan 10 Sales & Marketing Circle Events. Tijdens deze 4 uur durende roundtables worden jouw sales & marketing professionals op post-hbo niveau geïnspireerd met actuele kennis en inzichten over het sales & marketingvak. Tijdens elke roundtable worden de particpanten geprikkeld en uitgedaagd om met elkaar te sparren en in discussie te gaan. Deelnemers verlaten de bijeenkomsten gegarandeerd met ideëen waarmee ze hun sales & marketing prestaties kunnen door ontwikkelen.
 • Je medewerkers worden maandelijks geïnspireerd middels e-mail, social media en webinars met kennis en inzichten waarmee ze de output van hun sales & marketinginspanningen kunnen verbeteren.
 • Zij die zich verder persoonlijk willen ontwikkelen kunnen met korting deelnemen aan hoogwaardige masterclasses op post-hbo niveau en geselcteerde seminars van onze partners.
 • Last but not least kunnen jouw sales en marketingprofessionals zich met een interessante korting inschrijven op internationaal geaccrediteerde top opleidingen die niet alleen leiden tot een post-hbo diploma maar tevens tot wereldwijde erkende sales & marketing registertitels.

Laat jouw medewerkers, klanten en andere stakeholders zien dat je als organisatie ‘sales & marketing excellence’ en de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers hoog in het vaandel hebt staan. Maak het jezelf gemakkelijk, laat de SMEI je helpen permanente persoonlijke ontwikkeling van jouw sales en marketingprofessionals eenvoudig en zeer kosten effectief binnen je organisatie te borgen.

Neem contact met ons op en we bespreken met elkaar hoe we een en ander voor jouw bedrijf kunnen inregelen.

Kijk in het bijzonder eens naar het Sales & Marketing Circle™  lidmaatschap

Wat bij ons écht telt: Jij!
En jouw niveau als Sales & Marketing Professional.
Neem jij het vak écht serieus en je kunt dit ook laten zien? Dan kan je waarschijnlijk lid worden van de exclusieve Sales & Marketing Circle™. De Sales & Marketing Circle biedt bijeenkomsten van net dat beetje meer niveau met andere echte professionals.
Lees hier verder>>

Hebt je vragen over onze lidmaatschapsvormen, stuur ons dan een e-mail of bel ons op +31 (0)85 – 30 30 791.